Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch kiekje: zoons Chantal Janzen spannen samen tegen moeder

Hilarisch kiekje: zoons Chantal Janzen spannen samen tegen moeder

Hilarisch kiekje: zoons Chantal Janzen spannen samen tegen moeder

De zoons van Chantal Janzen (40) groeien niet alleen als kool, maar worden ook flink ondeugend. James en Bobby weten precies hoe ze hun moeder op de kast moeten jagen, en dat doen ze maar al te graag samen. Enne, dat levert een geweldige foto op.

Op het hilarische kiekje is te zien hoe de twee jongens tegen het raam zitten geplakt. “Zo zitten ze al een tijdje”, schrijft Chantal erbij. “Om mij te stangen, want die ramen zijn pas gelapt. Als die kleine er ook nog aan gaat likken zo, draai ik de deur op slot. Enge figuren.”

Ramenlikkers

Tout bekend Nederland lacht bij het zien van het gloednieuwe plaatje. Niet alleen Britt Dekker, Lieke van Lexmond en Pip Pellens vinden de foto enorm grappig, óók Kim-Lian van der Meij en Flair-columniste Miljuschka Witzenhausen denken er hetzelfde over. Het muzikale duo Suzan & Freek vraagt zich af: “Haha, zijn ze ook in te huren als ramenlikkers?”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo zitten ze al n tijdje. Om mij te stangen, want die ramen zijn pas gelapt. Als die kleine er ook nog aan gaat likken zo draai ik de deur op slot. Enge figuren.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Ramen lappen

Die pas gelapte ramen van Chantal zijn na deze actie van haar zoons waarschijnlijk niet zo schoon meer. Kunnen die van jou ook wel weer een poetsbeurt gebruiken? Met dit stappenplan krijg je ze blinkend (en streeploos!) schoon.

Lees ook
Chantal Janzen zet geliefde Marco in het zonnetje met romantische foto

Happy family

Chantal werd eind maart 2018 de trotse moeder van Bobby. De presentatrice en haar man Marco Geeratz hebben nog een zoon, James. Uit een eerder huwelijk heeft Marco nog drie kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram