Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo ziet de 20-jarige zoon van WIDM’s Ron Boszhard eruit

Zo ziet de 20-jarige zoon van WIDM’s Ron Boszhard eruit

Celebs
Zo ziet de 20-jarige zoon van WIDM’s Ron Boszhard eruit

Tijdens de allereerste aflevering van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? afgelopen zaterdag, waren de ogen stiekem allemaal gericht op Ron Boszhard, die dit seizoen een tweede kans krijgt, nadat hij er in zijn seizoen als allereerste uitvloog. Toch is hij niet de enige waar veel ogen op gericht zullen zijn. Wist je namelijk dat de presentator een hele knappe zoon heeft?

In de voetsporen van zijn vader treden

De presentator en zijn zoon Niels hebben in ieder geval één ding gemeen: de showbizz. Waar Ron al jarenlang een bekend gezicht is in de tv-wereld, lijkt Niels inmiddels behoorlijk in de voetsporen van zijn vader te treden. De 20-jarige is namelijk hard op weg om het te maken in de entertainmentindustrie. Zo heeft hij een acteeropleiding afgerond, speelde hij in een aantal theatershows, draait hij hier en daar een plaatje als dj en heeft hij een aantal acteerklussen op zijn naam staan. Een behoorlijk cv voor een 20-jarige dus.

De TV Kantine

Maar dat is niet het enige. Zo is op zijn Instagram-account te lezen dat hij ook presentator is. En laat het dan heel fijn zijn dat zowel zijn vader als oom (Carlo Boszhard) al jaren meedraaien in de Nederlandse televisiewereld. Laatstgenoemde wist hem overigens al een tijd terug te strikken voor een rol in De TV kantine. Hiervoor kroop Niels in de huid van Justin Bieber. Een multi-talent waar we zonder twijfel nog veel meer van gaan horen.

Lees ook
Zien: dit is de ‘mysterieuze’ vader van Ron en Carlo Boszhard

Wie is de Mol?

Niels’ bekende vader Ron is op dit moment te zien in het jubileumseizoen van WIDM, waar hij de eerste aflevering van het seizoen met vlag en wimpel wist te overleven. Een grote opluchting voor de presentator, die er in het 18e seizoen als eerste uitvloog. En dat terwijl hij al jaren uitkeek naar zijn deelname. Hij besloot de makers van Wie is de Mol? zelfs een brief te sturen met daarin de vraag of ze aan hem willen denken bij het selecteren van kandidaten. “Als de berg niet naar Mohammed komt, dan komt Mohammed wel naar de berg”, aldus Ron. Hopelijk maakt Ron het dit seizoen helemaal goed en schopt hij het dit keer een stuk verder.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van Niels.

View this post on Instagram

😁

A post shared by Niels Boszhard (@nielsboszhard) on

View this post on Instagram

📸

A post shared by Niels Boszhard (@nielsboszhard) on

View this post on Instagram

🌧

A post shared by Niels Boszhard (@nielsboszhard) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Instagram, ANP

Shoppen is altijd een goed idee