Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Zo ziet de zoon van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis er nu uit

Wow: Zo ziet de zoon van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis er nu uit

Wow: Zo ziet de zoon van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis er nu uit

Kleine jongetjes worden groot! Het ex-showbizz couple Rafael van der Vaart en Sylvie Meis werden in 2006 ouders van hun zoon Damián. In 2013 scheidde de presentatrice en ex-voetballer na een huwelijk van ruim 7 jaar. Inmiddels heeft Rafael de liefde gevonden bij handbalster Estavana Polman en is Sylvie vorig jaar getrouwd met haar liefde Niclas Castello. Ondertussen is Damián gegroeid tot een echte tiener. Wij waren benieuwd hoe hij er na al die jaren uit ziet.

Voetbal

Jarenlang woonde Damián (15) na de scheiding van zijn ouders bij zijn moeder in Hamburg. Sinds een jaar is daar een einde aankomen en woont hij nu bij zijn vader Rafael, stiefmoeder Estavana en stiefzusje Jesslynn in Denemarken.

Voetbal speelt niet alleen een grote rol in het leven van Rafael, maar ook in het leven van zijn zoon. Damián doet namelijk zijn uiterste best om net zo goed als zijn vader te worden. Rafael vertelde eerder al in een interview: “Damián was spits, maar nu meer een middenvelder met een goede techniek. Een rechtspoot ook, anders dan ik.” We zullen zien of Damián binnenkort de opvolger van Rafael gaat zijn.

Op de foto

Door de bekendheid van ouders Sylvie en Rafael probeerde ze hun zoon Damián zoveel mogelijk uit de media te houden. Eens in de zoveel tijd maken ze daar een uitzondering voor, zo ook op moederdag waar Sylvie een lieve foto deelt samen met haar zoon. Op de foto is te zien dat hij steeds meer op zijn ouders gaat lijken.

Lees ook
Commentaar op nieuwe uitdagende foto’s van Sylvie Meis? ‘Dit lijf lijkt wel nep’

Het gezin met klein peutertje Damián in 2008

Damián als tiener op moederdag in 2021

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Getty Images