Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sylvie Meis had een moeilijke periode om verhuizing zoon: ‘Makkelijker wordt het nooit’

Sylvie Meis had een moeilijke periode om verhuizing zoon: ‘Makkelijker wordt het nooit’

Sylvie Meis had een moeilijke periode om verhuizing zoon: ‘Makkelijker wordt het nooit’

Het was vorig jaar een moeilijke zomer voor Sylvie Meis (43). Haar zoon Damián (15) verhuisde vorig jaar naar Denemarken om daar te werken aan zijn voetbalcarrière. Hij ging bij zijn vader Rafael van der Vaart, zijn vriendin Estavana Polman en zusje Jazzlyn wonen. 

Zwaar gevoel

Nog altijd vindt ze het niet makkelijk dat hij zo ver weg zit, vertelt ze in een interview met het Duitse tijdschrift Gala. “Natuurlijk wilde ik hem deze kans niet ontnemen, maar het was echt zwaar voor mij en het brak mijn hart als moeder”, zegt de 43-jarige Sylvie, die in Hamburg woont, over die periode. “Het heeft lang geduurd, eigenlijk tot Kerstmis, voordat dit zware gevoel in mijn hart en in mijn lichaam wat minder werd.”

Zoon Sylvie Meis

Damián woont sinds augustus bij Sylvie’s ex-man Rafael van der Vaart, zijn vriendin Estavana Polman en zijn zusje Jazzlyn. Hoewel dat goed gaat, is ze er na bijna een jaar nog niet aan gewend. “Makkelijker wordt het eigenlijk nooit, want als moeder wil je gewoon je kind thuis hebben.” Maar de kans dat Damián binnenkort terug naar Duitsland komt, is volgens haar klein. “Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren”, zegt de presentatrice. “Op dit moment is hij erg gelukkig in Denemarken.”

Lees ook
Klapperen met je oren: dít bizarre bedrag gaf Sylvie Meis afgelopen week uit tijdens een middagje shoppen

Bruiloft

Damián vervulde een belangrijke rol op de bruiloft van zijn moeder, die vorig jaar september plaatsvond. Aan de arm van haar broer Daniël en diens echtgenoot Marcel Abbringh schreed Sylvie naar het altaar. Zoon Damián nam het de laatste meters over om zijn moeder officieel weg te geven aan Niclas en dat was voor beiden een emotioneel moment. De liefdevolle blikken tussen moeder en zoon zeiden meer dan duizend woorden: hun liefde is onvoorwaardelijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Bron: STORY | Beeld: Instagram, ANP