Je bent hier: Home > Celebs > Lil’ Kleine rekent af met alle geruchten rondom zijn vertrek bij ‘The Voice of Holland’

Lil’ Kleine rekent af met alle geruchten rondom zijn vertrek bij ‘The Voice of Holland’

Celebs
Lil’ Kleine rekent af met alle geruchten rondom zijn vertrek bij ‘The Voice of Holland’

Sinds de ruzie tussen Lil’ Kleine (25) en Anouk (44) in ‘The Voice of Holland’ is er veel te doen om de samenstelling van coaches in het programma. Bovendien krijgt de rapper heel wat kritiek over zich heen en er wordt dan ook gefluisterd dat de makers op zoek zouden zijn naar vervanging. Jorik, zoals de Amsterdammer echt heet, reageert op de geruchten en drijft er zelfs de spot mee.

In zijn Instagram Stories is te zien hoe Lil’ Kleine door de studio loopt met zijn zoon, Lío Zion, op de arm. “Eruit gezet? Ronnie Flex als vervanger? Ruzie?”, horen we de coach zeggen. “Nee… we zijn er gewoon weer, hoor!”

Schattige ‘opvolger’

Vervolgens zet de trotse vader zijn zoontje in de beruchte rode stoel, waarvan hij een zoet kiekje deelt. En da’s nog zacht uitgedrukt, want hoé schattig is die kleine Lío? “Geloof niet alles wat je hoort, zie jullie bij de liveshows jongens!”, schrijft Jorik bij de foto.

Steun

Hoewel verschillende fans van The Voice of Holland de rapper liever niet meer terugzien in een volgend seizoen, krijgt Lil’ Kleine bijval van zijn volgers. “Ben blij dat je terug bent”, luidt een van de reacties. Ook schrijft iemand: “Wat mijn dochters betreft mag je niet stoppen!”

#Smelt

Naast de positieve reacties voor Jorik hebben fans vooral lieve woorden over voor de kleine Lío. “Dit mannetje is zo vreselijk schattig”, klinkt het. En aan alle hartjes te zien die binnenstromen onder de foto, smelten alle volgers van Lil’ Kleine – hoe kan het ook anders – bij het zien van het kiekje.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geloof niet alles wat je hoort, zie jullie bij de live shows jongens! 😄👋🏼

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Vernieuwde liveshows

Aanstaande vrijdag beginnen de liveshows van The Voice of Holland. Voor het eerst gaan deze er heel anders uitzien dan normaal. Zo zijn er niet alleen nog minder afleveringen waar fans zich op kunnen verheugen, maar krijgen ze ook een andere invulling.

Lees ook
Heeft de ruzie tóch gevolgen? RTL geeft liveshows ‘The Voice’ compleet nieuwe invulling

‘The Voice’-ruzie

Begin november werd duidelijk dat Lil’ Kleine en Anouk in The Voice of Holland bonje met elkaar kregen. Beide coaches reageerden op de ruzie, en ook presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé deden er een boekje over open. Onduidelijk was of de zangeres en rapper nog samen in de liveshows zouden verschijnen, maar dat blijkt dus wél het geval te zijn. Een aantal weken geleden was de bewuste ruzie op de buis te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee