Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoontje voor Heidi Montag en Spencer Pratt

Zoontje voor Heidi Montag en Spencer Pratt

Zoontje voor Heidi Montag en Spencer Pratt

Heidi Montag is zondag bevallen van een jongetje. De realityster en haar man, The Hills-collega Spencer Pratt, hebben hun zoon de naam Gunner Stone gegeven.

Een paar maanden geleden liet Spencer nog weten dat de kleine misschien Speidi, de ‘stelletjesnaam’ van Spencer en Heidi, als tweede naam zou krijgen. ‘Dat is een serieuze optie. We hebben een voornaam die er goed bij zou passen’, zei hij toen. De realityster grapte ook dat de naam Chris nog kans maakte, zodat de baby en acteur Chris Pratt hetzelfde zouden heten.

De kersverse vader zou graag zien dat zijn zoon een ster wordt op social media, zo liet hij vorige maand weten in een Amerikaans radioprogramma. Om die reden liet het stel verschillende opties voor een naam varen: de bijbehorende social media-accounts waren namelijk al in gebruik. ‘Dit kind krijgt een iPhone bij zijn geboorte’, verklapte Spencer in het interview. ‘We leven in een nieuwe wereld waarin iedereen om aandacht leurt, en ik geef hem daarbij graag een voorsprong. Ik wil dat mijn baby een professionele contentmaker wordt.’

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: ANP | Beeld: Alberto E. Rodriguez (ANP)