Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo ziet de kleine Ashley uit ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ er nu uit

Zo ziet de kleine Ashley uit ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ er nu uit

Zo ziet de kleine Ashley uit ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ er nu uit

De serie The Fresh Prince of Bel-Air was van 1990 tot 1996 te zien (ja, het is echt al zó lang geleden). Kon jij het beginliedje ook helemaal meezingen? Wij wel! Deze serie betekende de grote doorbraak van Will Smith, maar ook de andere familieleden maakten een onvergetelijke indruk.

Will Smith wordt nadat hij op straat gevochten heeft door zijn moeder naar zijn oom en tante gestuurd in Bel-Air. De fancy levensstijl in Bel-Air, Los Angeles staat in groot contrast met het leven dat hij kende in West Philidelphia. Daarnaast moet hij ook wennen aan het feit dat hij nu opeens een huis moet delen met zijn neven en nichten: Carlton, Hilary en Ashley.

via GIPHY

Ashley Banks

Ashely en Will konden het gelukkig wel goed vinden al had Will niet altijd een even goede invloed op de jonge Ashley. De rol van Ashley Banks werd gespeeld door Tatyana Ali, hoe zou ze er nu uit zien?

via GIPHY

Tatyana Ali

Tatyana Ali begon al op haar zesde met acteren. Zo speelde ze in Sesamstraat en Star Search, ze werd echter pas echt bekend met haar rol in The Fresh Prince of Bel-Air. Toen deze serie stopte in 1996 heeft ze zich vooral op haar carrière als zangeres gestort en zelfs wat nummers met Will Smith opgenomen. Daarnaast heeft ze in een aantal films gespeeld en had ze een terugkerende rol in de Amerikaanse soapserie The Young and the Restless. Ook haalde ze in 2002 haar Bachelor diploma in African-American studies and goverment aan Harvard University.

Inmiddels is Tatyana 37 jaar oud. Ze is getrouwd met Vaughn Rasberry, een professor aan Stanford University en samen kregen ze dit jaar hun eerste kind: een zoontje met de naam Edward.

Tatyana Ali

Last night @therealalfonso was amazing on @abcdance! #Fam

A photo posted by Tatyana Ali (@tatyanaali) on

Tatyana Ali

Tatyana Ali

Tatyana Ali

Perfect coat for the spring by @layo_g_official. I’ll see you soon #nyc #banglife

A photo posted by Tatyana Ali (@tatyanaali) on

Tatyana Ali

Lees ook:

Nostalgie: Zo zien de kinderen uit’The Nanny’ er nu uit

Nostalgie: dít is de body double van Lindsey Lohan uit The Parents Trap!

Deze 8 scènes uit tv-series hebben ongetwijfeld ooit je hart gebroken