Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo ziet Gretchen Wieners van Mean Girls er nu uit!

Zo ziet Gretchen Wieners van Mean Girls er nu uit!

Zo ziet Gretchen Wieners van Mean Girls er nu uit!

Onze favoriete Mean Girls-quotes zijn toch wel zeker die van Gretchen Wieners, de rechterhand van Queen Bee Regina George. Gretchen probeerde de term ‘fetch’ hip en trendy te laten worden en gebruikte hem dan ook zo veel mogelijk. ‘That is so fetch!

Regina George, Gretchen Wieners, Karen Smith en nieuwkomer Cady Heron regeerden over de gangen van North Shore High met hun groepje ‘The Plastics’. De meiden stonden niet echt bekend om hun grote hersencapaciteit, maar wel om hun beauty en stijl. En hoewel Lindsey Lohan en Rachel McAdams de hoofdrollen voor hun rekening namen, was het toch Lacey Chabert aka Gretchen Wieners die onze harten veroverde.

Twaalf jaar na de release van de film staan de personages nog steeds in onze geheugens gegrift, maar de actrices zien er natuurlijk niet meer hetzelfde uit. Terwijl Lindsey Lohan onlangs nog in een gevecht verwikkeld was met haar verloofde, gaat het er bij Lacy Chabert positiever aan toen. De actrice is namelijk hoogzwanger van haar eerste kindje. Op haar Instagram-account deelde ze enkele foto’s van haar babyshower en toont ze trost haar bolle buik.

Everything was pretty in pink! 🎀 even the @lacroixwater

Een foto die is geplaatst door Lacey Chabert (@thereallacey) op

Selfie from the couch. It’s true. I live here now. #anydaynow #due #anxiousandexcited

Een foto die is geplaatst door Lacey Chabert (@thereallacey) op

Lees ook: