Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo ziet Baby uit Dirty Dancing er tegenwoordig uit

Zo ziet Baby uit Dirty Dancing er tegenwoordig uit

Zo ziet Baby uit Dirty Dancing er tegenwoordig uit

Als je ook maar een kleín beetje op ons lijkt, ken jij letterlijk iedere scène uit Dirty Dancing uit je hoofd. Wanneer wij aan Jennifer Grey – die in de film Baby speelt – denken, zien we daarom nog altijd de petite blondine voor ons met de indrukwekkende moves. Maar hoe ziet ze er anno 2017 eigenlijk uit?

Lees ook: Nostalgie: zo ziet de cast van ‘Clueless’ er nu uit

Lowbudgetfilm
De klassieker uit 1987 met Patrick Swayze en Jennifer Grey is nog altijd een favoriet van velen. De hit was een lowbudgetfilm van een nieuwe filmmaatschappij; Great American Films Limited Partnership genaamd.

Hitfilm
Tegen alle verwachtingen in, werd de film echter een ware hit. In 2009 had de film al het indrukwekkende bedrag van $214 miljoen wereldwijd opgebracht – en dat bedrag loopt nog steeds op. Dirty Dancing brak allerlei records. Zo was de film de eerste die meer dan een miljoen video’s verkocht. In 2004 kwam er een vervolg op de film, Dirty Dancing: Havana Nights genaamd.

Dertig jaar later
Goed. Terug naar de acteurs. Natuurlijk speelde Patrick Swayze een glansrol, waarna hij nog in vele films te zien is geweest. Jennifer Grey speelde ook nog in een aantal series en films, maar we zijn zó benieuwd zijn hoe de actrice er 30 jaar later uit ziet. Kleine spoiler; je herkent haar niet meer terug!

Jennifer Grey toen

Jennifer Grey toen

Bron: Jan Magazine