Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: Zo zien de mooie vrouw en dochter van Daley Blind eruit

Wauw: Zo zien de mooie vrouw en dochter van Daley Blind eruit

Wauw: Zo zien de mooie vrouw en dochter van Daley Blind eruit

Al jarenlang maakt Daley Blind deel uit van het Nederlands elftal en het Ajaxteam. Na een pittige wedstrijd kan Daley tot rust komen bij zijn vrouw Candy-Rae en twee kinderen. Benieuwd hoe zij eruit zien? Kijk en lees mee!

Huwelijksbootje

Al meer dan tien jaar zijn Daley en Candy-Rae een setje. De twee stapten in 2019 samen in het huwelijksbootje. Tijdens de bruiloft bleek Candy-Rae al zwanger te zijn van hun eerste zoontje. In oktober 2019 werd het jongetje geboren en kreeg hij de naam Lowen Dace. Het duurde niet lang voordat Candy weer zwanger raakte, dit keer van een meisje. Begin 2021 werden Daley en Candy-Rae opnieuw ouders van dochter Lemae Lourdes Fiore.

Slopend proces

Het klinkt als een sprookje, maar eerder vertelde Candy-Rae tijdens een interview met Kek Mama al dat zwanger worden voor hen niet zo vanzelfsprekend was. “Proberen zwanger te worden beheerste mijn leven volkomen.” De twee belandde na een jaar zelf proberen in het ziekenhuis met hormoontrajecten. Volgens Candy-Rae een heel slopend proces. “Elke maand weer die hoop, die spanning: zou het dit keer gelukt zijn? Gevolgd door de keiharde teleurstelling. Je kon me elke keer bij elkaar rapen.”

Lees ook
Leuk babynieuws: Simon en AnneMarie Keizer ouders geworden van tweede kindje

Hormoontrajecten

Op het moment dat Daley en Candy-Rae trouwden, waren ze al twee jaar bezig om zwanger te worden. Beiden wilde zich helemaal focussen op hun huwelijk en besloten daarom even een pauze in te lassen met de hormoontrajecten. De danseres bleef wel hormoonpillen slikken en onderging regelmatig acupunctuurbehandelingen. Samen hadden ze afgesproken na het huwelijk te beginnen met het ivf-traject. Gelukkig bleek dit niet meer nodig, want Candy-Rae bleek zwanger. “Daley en ik huilden van pure ontlading”, vertelde ze aan het blad. Hun zoontje was nog geen zeven maanden oud, toen ze zwanger werd van Lemae Lourdes. “We konden ons geluk niet op.”

Al met al een super gelukkig gezinnetje. Op Instagram deelt Candy-Rae regelmatig kiekjes van haar schatjes. Wij waren maar al te benieuwd hoe ze eruit zagen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress