Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo zag Blake Lively eruit toen ze voor het eerst op de rode loper verscheen

Zo zag Blake Lively eruit toen ze voor het eerst op de rode loper verscheen

Zo zag Blake Lively eruit toen ze voor het eerst op de rode loper verscheen

Blake Lively is hét stijlicoon uit Hollywood. Ze draagt de mooiste jurken, heeft prinsessenhaar en ze is getrouwd met Ryan Reynolds (niet onbelangrijk). Toch heeft ook Blake wel een paar modeblunders achter de rug en die zijn – gelukkig voor ons – op beeld vastgelegd.

We kennen haar als de stijlvolle Selena van der Woodsen uit de serie ‘Gossip Girl’ en tegenwoordig ziet ze er op elke rode loper picture perfect uit. Het helpt natuurlijk als je het perfecte accessoire – in haar geval Ryan Reynolds – voor iedere outfit al gevonden hebt.

1701114

Natuurlijk zijn we geen van allen immuun voor modeblunders, dus ook Blake Lively niet. Zo had ze voor de première van haar film ‘Sisterhood of the Traveling Pants’ een wel heel opmerkelijke outfit gekozen. Samen met haar collega’s was ze natuurlijk helemaal in thema en hadden ze stuk voor stuk voor een jeansbroek gekozen.

Blake Lively was toen – net zoals nu – een prachtige verschijning, maar we moeten toch even gniffelen bij het zien van haar outfitkeuze. Dat topje! Die roze riem! De film kwam al uit in 2005 en inmiddels zijn we dus al elf (!) jaar verder. Wat. Een. Verschil.