Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo spannend: de cliffhanger van GTST is bekend!

Zo spannend: de cliffhanger van GTST is bekend!

Zo spannend: de cliffhanger van GTST is bekend!

Nog een kleine maand en dan is het alweer zo ver. Op 1 juli wordt de seizoen finale van Goede Tijden Slechte Tijden uitgezonden op televisie. Het is dé belangrijkste aflevering van het jaar, en wij hebben nu al details!

Ontzettend spannend
Ieder jaar is het ontzettend spannend wat er in de laatste aflevering van het seizoen zal gebeuren. Het is tenslotte de aflevering waar de fans de hele zomer op moeten teren, en waarover altijd veel speculaties gedaan en theorieën bedacht worden. Maar wij kunnen je nu al vertellen dat Nina en Bing in de hoofdrol staan!

Bruiloft
RTL laat in een persbericht weten dat de bruiloft van Nina en Bing tijdens de laatste aflevering van het seizoen in volle gang is, maar dat het niet alleen bij rozengeur en maneschijn blijft. De spanning tussen Nina en Noud zal namelijk te snijden zijn, en de liefde tussen de twee oud-geliefden heeft grote gevolgen voor Sacha. De liefdesproblemen lijken niet alleen tussen de vier te blijven, want heel Meerdijk besluit zich er mee te gaan bemoeien. En dat wordt niet iedereen in dank afgenomen…

Dramatische wending
Maar dat is nog niet eens alles. Want voor het bruidspaar is er in deze aflevering ook een speciale caravan geregeld, vol met ceadeaus. Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna moeten deze naar de goede plek rijden, maar dit gaat niet zoals gepland. Ook de voogdijstrijd om Teddy gaat door en Sacha komt erachter wat voor vuile spelletjes Thijs aan het spelen is…

Nieuwe tijden
Kun je echt niet wachten tot het volgende seizoen van start gaat? Niet getreurd, want tijdens de zomerstop van GTST, wordt er een spin-off uitgezonden! De serie heet ‘Andere Tijden, en de cliffhanger zou een voorzetje geven naar deze nieuwe serie. Spannend!

Bron: RTL, Grazia

Lees ook: