Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Zo oud is ‘Emily’ van de serie Emily in Paris

Wow: Zo oud is ‘Emily’ van de serie Emily in Paris

Wow: Zo oud is ‘Emily’ van de serie Emily in Paris

Vanaf vorige week is iedereen weer in de ban van de nieuwe afleveringen van Emily in Paris. In de serie heeft Emily net haar masterdiploma behaald, is ze gestart met een goede baan én is ze verhuisd naar Parijs. Maar hoe oud is de hoofdrolspeelster eigenlijk?

Leeftijd

Het seizoen van Emily in Paris in 1 of 2 dagen bingewatchen? Guilty! Een heerlijke wegkijk serie met een inspirerende verhaallijn. Emily is de hoofdrolspeelster die met een masterdiploma op zak en flink wat werkervaring naar Parijs komt voor een baan. Met zo’n studie en werkervaring moet je toch al wel in dik in de twintig zijn. Wij vroegen ons af hoe oud Emily eigenlijk echt is in de serie.

In het eerste seizoen van de Netflixserie werd de leeftijd van Emily niet genoemd. “Ik geloof niet dat we ooit een specifiek getal hebben genoemd over haar leeftijd, maar ik geloof dat ze net van de universiteit komt”, Lily Collins weten aan British Vogue. De actrice speelt Emily in de serie en laat weten: “Misschien is dit het eerste jaar nadat ze haar diploma heeft gehaald. Dus ik denk dat ze rond de 22 jaar is.”

Twitter

22 jaar lijkt iets te jong ingeschat. Met een masterdiploma op zak en haar werkervaring is het niet mogelijk om nog maar zo jong te zijn. Na het interview met Britse Vogue moest Lily zichzelf verbeteren. Dit deed de actrice dan ook op een ludieke manier op Twitter. Lily plaatste een GIF van Emily die verward kijkt en schrijft bij de post: “Emily die naar mij kijkt wanneer ik haar leeftijd verkeerd heb. Sorry girl. Ja mag dan geen 22 jaar zijn, maar ik moet het zeggen – je gedraagt je soms wel zo!!”

Lees ook
Frank Dane stopt met zijn ochtendshow bij 538 en wil géén afscheidsshow

Verlossende antwoord

Emily blijkt dus geen 22 jaar te zijn, maar dan hebben we nog niet het antwoord op de vraag hoe oud ze dan wel is. Seizoen twee van Emily in Paris (staat nu op Netflix!) geeft antwoord op de vraag. In aflevering drie is Emily jarig en viert ze samen met haar vrienden en collega’s haar verjaardagsfeestje op het pleintje voor haar huis. Op haar verjaardag krijgt Emily allerlei felicitaties van haar Instagram-volgers. Ook het Vaga-Jeune account feliciteert haar en schrijft: “29 years Jeune! Gefeliciteerd @emilyinparis.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress