Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo lief! Dit is hoe het nu gaat met Chantal en Nikolai uit Married at First Sight

Zo lief! Dit is hoe het nu gaat met Chantal en Nikolai uit Married at First Sight

Celebs
Zo lief! Dit is hoe het nu gaat met Chantal en Nikolai uit Married at First Sight

Met iemand trouwen die je helemaal niet kent? Chantal (32) en Nikolai (31) deden dat in het tweede seizoen van het RTL 4-programma Married at First Sight. In een interview met Vriendin vertelt Chantal over haar zwangerschap, het programma en over de liefde.

Drie jaar geleden zagen Chantal en Nikolai elkaar voor het eerst om vervolgens gelijk te trouwen. Nu verwachten ze in maart een dochter. Chantal vertelt: “Een bevalling is de enige blind date waarvan je zeker weet dat je de liefde van je leven ontmoet, zei iemand laatst tegen Nikolai. We vonden het zo’n treffende quote. Want hoewel onze dochter nog niet is geboren, houden we nu al onbeschrijfelijk veel van haar.”

Dat in vergelijking met de liefde die Chantal en Nikolai voor elkaar voelde, toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. “De liefde tussen twee potentiële partners is er niet meteen, maar moet groeien”, althans Chantal. Ze was dan ook ‘stikzenuwachtig’ toen haar vader haar naar Nikolai begeleidde op de grote dag, want zal ze liefde voor hem voelen? Chantal: “De zaal zat vol mensen, maar ik had alleen oog voor mijn aanstaande man, die ik nog nooit had gezien. Ik vond hem leuk en aantrekkelijk, maar van liefde op het eerste gezicht was geen sprake. Ook Nikolai had tijd nodig. Logisch, we moesten elkaar nog leren kennen. Gelukkig hadden we na de ceremonie vijf dagen de tijd om elkaar af te tasten. Mochten we na de huwelijksreis niet met elkaar verder willen, dan zou er een scheiding volgen.”

Voorbereidingen
Voordat het huwelijk tussen Chantal en Nikolai gevierd kon worden, moesten er nog heel veel dingen geregeld worden. Chantal: “Mijn jurk moest worden uitgezocht en de gastenlijst moest worden opgesteld. Mijn aanstaande man en ik mochten allebei dertig mensen voor de ceremonie en vijftig mensen voor het feest uitnodigen. Ook werd er een vrijgezellenfeest voor me georganiseerd. Elke dag gierde de adrenaline door mijn lijf. Ik vond het hilarisch dat de man met wie ik zou trouwen precies hetzelfde meemaakte. Dat schiep nu al een band.”

Deelname aan het programma
Voordat ze trouwden, was Chantal twee jaar single. Ze werkte destijds in de zorg en was in haar vrije tijd met paarden bezig. Chantal: “Ik had helemaal geen tijd om op zoek te gaan naar een leuke man.” Haar vriendin besloot actie te ondernemen. Ze vroeg Chantal of ze zich wilde opgeven voor Married at First Sight. Chantal: “Ik moest hard lachen. Ik dacht dat ze een grapje maakte.” Toen haar vriendin Chantal naar de testdag bracht en ze vragen moest invullen over haar interesses, achtergrond en toekomstwensen, werd het haar gelijk duidelijk dat het menens was. Toen ze vervolgens hoorde dat er een match was gevonden, wilde ze er helemaal voor gaan.

Huwelijksreis
“Tijdens onze huwelijksreis hebben we veel gepraat. Tussen Nikolai en mij voelde het meteen vertrouwd, alsof we elkaar al heel lang kenden. Tijdens de huwelijksnacht deed ik geen oog dicht. Het boek dat Nikolais tweelingbroer Bas had geschreven over het motorongeluk dat Nikolai vier jaar daarvoor had mee­gemaakt, las ik in één ruk uit. Nikolai had het boek meegenomen. Ik wilde het per se lezen omdat het ongeluk bepalend is geweest voor zijn leven – zijn arm raakte verlamd – en ik hem graag wilde leren kennen.  Als ik nadenk wat Nikolai allemaal heeft moeten doorstaan, ben ik opgelucht dat ik hem destijds niet kende. Ik weet niet of ik het had aangekund hem bijna te verliezen.”

Kinderen
“Nikolai en ik wilden allebei graag kinderen. Ik wist meteen dat hij een goede vader zou zijn. Als ik hem zag spelen met zijn nichtje, smolt ik. Nikolai is gek op kinderen en zij op hem. Helaas werd ik niet spontaan zwanger. Na een jaar proberen werden we door­verwezen naar het ziekenhuis. Dat was best pittig. Gelukkig was ik na de eerste behandeling zwanger. Het medische proces dat we moesten meemaken, zorgde ervoor dat we nóg meer beseften hoe bijzonder het is om een kind te krijgen. Ook onze families waren zó blij. Onze dochter wordt straks omgeven door mensen die van haar houden.”

Tenslotte vertelt ze: “We hopen dat onze dochter gezond is en gelukkig wordt. Later, als ze groot genoeg is om het te begrijpen, zullen we haar uitleggen op wat voor speciale manier wij elkaar hebben ontmoet en meegeven dat het leven een prachtig avontuur is als je je durft open te stellen voor de liefde.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Pixabay

Shoppen is altijd een goed idee