Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zin in! Voorproefje ‘Will & Grace’-revival online

Zin in! Voorproefje ‘Will & Grace’-revival online

Celebs
Zin in! Voorproefje ‘Will & Grace’-revival online

Oude series nieuw leven inblazen, is een enorme trend. Komend najaar is het de beurt aan de hit sitcom Will & Grace, die na elf jaar afwezigheid terugkeert met nieuwe afleveringen. In een hagelnieuwe, muzikale video kondigen hoofdrolspelers Will, Grace, Karen en Jack nog maar eens hun comeback aan.

Lees ook
Het is bevestigd! Er komt een nieuw seizoen ‘Will & Grace’

Twijfels
Te zien is hoe Eric McCormack (Will) en Debra Messing (Grace) het hoofdkantoor van producent NBC verlaten na een gesprek met de grote baas. Eric kan haast niet enthousiaster zijn, Debra heeft er echter een hard hoofd in dat de revival een succes zal worden en is bang dat het nooit hetzelfde zal worden als ‘vroeger’. Om haar te overtuigen, neemt Eric haar mee naar de oude, bekende set van de show.

Muzikale afsluiter
Daar duiken ook hoofdrolspelers Megan Mullally (Karen) and Sean Hayes (Jack) op, waarna we binnen no time weer het gevoel hebben naar een heerlijke aflevering van Will & Grace te kijken. Het viertal trakteert ons vervolgens op een muzikale afsluiter waarmee ze ons lekker maken voor de nieuwe reeks, die uit twaalf afleveringen zal bestaan. Nou guys, da’s gelukt – wij kunnen niet wachten!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Shoppen is altijd een goed idee