Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zin in: het ultieme sprookje – dat van Meghan en Harry – wordt verfilmd

Zin in: het ultieme sprookje – dat van Meghan en Harry – wordt verfilmd

Zin in: het ultieme sprookje – dat van Meghan en Harry – wordt verfilmd

Het was hét sprookje van 2017 en het wordt hét sprookjeshuwelijk van dit jaar: dat van prins Harry en actrice Meghan Markle. Britse souvernirwinkels puilen al uit van de Meghan en Harry-merchandise, maar er zijn meer branches die denken flink te kunnen verdienen aan de romance van de twee.

Lees ook
Hoe scoor je een uitnodiging voor de bruiloft van Harry en Meghan? Nou, zó dus

The royal love story
Zo ook de filmindustrie. Zo gaat het Amerikaanse netwerk Lifetime een film maken over de Britse prins en de Amerikaanse actrice. De film, Harry & Meghan: The Royal Love Story, moet het verhaal vertellen over hoe de twee elkaar ontmoetten en hoe de liefde opbloeide, meldt Deadline.

Wie o wie
Wie de rollen van Harry en Meghan gaan spelen, is nog niet bekend. Ons lijken K.J. Apa (Archie Andrews in Riverdale) en Shay Mitchell (Emily Fields in Pretty Little Liars) een superkeuze, maar de casting is momenteel nog in volle gang. Ook is er nog geen uitzenddatum bekend. Menhaj Huda gaat de film regisseren.

Royal-ervaringsdeskundigen
Lifetime maakte al eerder William & Kate: The Movie, over Harry’s broer prins William en zijn vrouw Catherine. Die film kwam elf dagen voor hun trouwdag uit. Prins Harry en Meghan maakten in november hun verloving bekend. Op 19 mei geven de twee elkaar het jawoord.

Bekijk hier de trailer van de film over William en Kate, zodat je weet wat je kunt verwachten:

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: ANP