Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Zo ziet de cast van ‘Saved by the Bell’ er nu uit!

Zien: Zo ziet de cast van ‘Saved by the Bell’ er nu uit!

Zien: Zo ziet de cast van ‘Saved by the Bell’ er nu uit!

Ben jij ook opgegroeid met de serie Saved by the Bell? De serie liep van 1989 tot 1993 en volgde de vrienden: Zack, Slater, Screech, Kelly, Jessie en Lisa. Zij doorliepen de middelbare school en wij groeiden met ze mee! Inmiddels zijn zij ook allemaal een paar jaartjes ouder. Benieuwd hoe ze er nu uit zien? Wij zochten het voor je uit. Sommige van hen zouden wij niet meer herkennen als we ze op straat tegenkwamen!

Zack Morris

zacsavedby

Beeld: giphy.com

Zack was de knappe, blonde grappenmaker die soms direct tegen je sprak en het beeld even bevroor. Hij heeft een zwak voor Kelly en trouwt uiteindelijk in een spin-off van de serie zelfs met haar.

Zack werd gespeeld door Mark-Paul Gosselaar (42) en om heel eerlijk te zijn vinden wij dat hij nauwelijks ouder geworden lijkt te zijn. Kijk zelf maar:

shutterstock_75079876

Foto: Shutterstock.

A.C. Slater

giphyslater

Beeld: giphy.com.

Slater is nieuw op school en ziet Kelly ook wel zitten. Dit zorgt op het begin voor veel rivaliteit tussen Zac en Slater, maar uiteindelijk worden ze de beste vrienden. Hij is de topsporter van de school en heet eigenlijk Albert Clifford, iets wat hij liever verborgen houdt en waar hij veel mee geplaagd wordt nadat het uitkomt. Later date hij Jessie.

Slater wordt gespeeld door Mario Lopez. Hij is nu 43 en de tijd heeft hem goed gedaan:

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 1, 2016: Mario Lopez at the world premiere of "Hail Caesar!" at the Regency Village Theatre, Westwood.; Shutterstock ID 435198598; Title: saved by the bell cast

Foto: shutterstock.

Kelly Kapowski

giphykelly

Beeld: giphy.com

Kelly is het populairste meisje van de school. Ze is knap, maar ook heel lief. Ze is cheerleader en zit in het zwem- en volleybalteam. Daarnaast is ze ook een getrainde lifeguard. Ze is goed bevriend met Jessie, hoewel ze soms ook wel eens ruzie hebben. Zo vindt Jessie bijvoorbeeld dat cheerleading vernederend is voor vrouwen. Zowel Slater als Zack zijn verliefd op haar aan het begin van de serie, maar uiteindelijk kiest ze voor Zack.

Kelly werd gespeeld door Tiffani-Amber Thiessen. Ze is nu 42 en ziet er nog steeds stralend uit:

Mandatory Credit: Photo by Brian To/Variety/REX/Shutterstock (5799943av) Tiffani Thiessen ‘Raising The Bar to End Parkinsons’ Fundraiser, Arrivals, Los Angeles, USA – 27 Jul 2016

Jessie Spano

giphyjessie

Beeld: giphy.com

Jessie is super slim, een beetje betweterig en een echte wereldverbeteraar. Ze maakt zich druk om het milieu en wil graag als beste van haar jaar eindigen. Ze woont naast Zack en de twee zijn al lang bevriend. Hij klimt regelmatig via een boom naar haar raam om een bezoekje te brengen. Vanaf het tweede seizoen is Slater verliefd op Jessie, hoewel hij het niet altijd eens is met haar feministische ideeën.

Jessie werd gespeeld door Elizabeth Berkley. Ze is nu 44 en ziet er zo uit:

Elizabeth Berkley attends the 15th Annual Chrysalis Butterfly Ball at a Private Residence in Brentwood, USA on June 11, 2016.

Samuel “Screech” Powers

giphyschreech

Beeld: giphy.com

Schreech is de nerd van de groep. Hij draagt schreeuwerige kleren die niet echt bij elkaar passen en heeft een robot. Daarnaast is hij dol op wetenschap en schaak en heeft hij een crush op Lisa. Hij en Zack zijn al lang bevriend. Screech doet het huiswerk van Zack en krijgt in ruil daarvoor wat meer status op school en bescherming tegen pestkoppen.

Screech werd gespeeld door Dustin Diamond. Dustin is nu 39 en lijkt helemaal niet meer op de nerd uit Saved by the Bell.

Mandatory Credit: Photo by REX/David Fisher (2862729bm) Dustin Diamond aka Screech ‘Celebrity Big Brother’, Elstree Studios, Hertfordshire, Britain – 22 Aug 2013

Lisa Turtle

giphylisa

Beeld: giphy.com

Lisa en Zack kennen elkaar ook al sinds de basisschool. Ze praat veel en is altijd op de hoogte van de laatste trends en roddels. Ze wil niks liever dan mode-ontwerpster worden en gaat na haar eindexamen naar het Fashion Institute of Technology. De crush die Schreech heeft op Lisa zorgt voor veel grappige situaties, maar uiteindelijk gaat ze wel echt om hem geven en gaat ze uiteindelijk zelfs met hem naar het eindgala.

Lisa werd gespeeld door Lark Voorhies en zij is nu 42:

Lees ook:

Nostalgie: TV series uit de jaren 90 waar we allemaal voor thuis bleven!

Nostalgie: 26 tekenfilms van vroeger die je vast vergeten was

Zien: reünie foto van de cast van Boy Meets World