Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Zo viert Douwe Bob zijn verjaardag

ZIEN: Zo viert Douwe Bob zijn verjaardag

ZIEN: Zo viert Douwe Bob zijn verjaardag

Douwe Bob is vandaag 24 jaar geworden. De zanger viert zijn verjaardag met een bijzonder cadeau en een euh.. spannende uitdaging.

Het mooiste verjaardagscadeau was volgens Douwe zelf zijn succesvolle tour door het land, de Fool Bar Tour. De singer-songwriter reisde vanaf eind oktober heel Nederland door om verschillende optredens te geven. Afgelopen weekend was het laatste optreden in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

“Dit is het mooiste verjaardagscadeau ooit! De Fool Bar Tour was een succes!! 15 prachtige plekken met prachtige mensen plat mogen spelen met deze kanjers! #trots#foolbartour #happy #tourlifeforever#dankbaar“, postte de zanger.

Work-out

De rest van de dag lekker taart eten en champagne drinken lijkt er voor Douwe overigens niet bij te zijn. De zanger werkt zich stevig in het zweet in de sportschool en daagt en passant nog even professionele bokster Rico Verhoeven uit, die het afgelopen weekend opnam tegen Badr Hari. Hari moest al in de tweede ronde verstek geven, waardoor Verhoeven er met de winst vandoor ging. Later bleek dat Badr zijn arm had gebroken.

“Ben je klaar voor me, @ricoverhoeven?”, schrijft hij bij een foto van hem in z’n bokskloffie. Laten we hopen dat het een grapje is. Not his pretty face!

Ben je klaar voor me, @ricoverhoeven ?

A photo posted by Douwe Bob (@douwebob) on

Lees ook:

Bron: Instagram @DouweBob, Algemeen Dagblad