Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Zo vierde Beyoncé haar 35e verjaardag

Zien: Zo vierde Beyoncé haar 35e verjaardag

Zien: Zo vierde Beyoncé haar 35e verjaardag

Twitter riep gisteren op om van 4 september een internationale feestdag te maken en wel om deze reden: Beyoncé was namelijk jarig! En hoewel we er geen vrije dag voor zullen krijgen op het werk, is het wel een reden om te feesten. En Queen Bey deed het alvast op een simpele manier.

Beyoncé’s verjaardag maakte deel uit van het Labor Day-weekend, waarbij Amerikanen de eerste maandag van september de nationale feestdag van de arbeiders vieren. Voor Queen Bey dus het perfecte moment om er even tussenuit te trekken. Samen met dochter Blue Ivy nam ze vrijdag het vliegtuig richting Maryland, waar ze met niemand minder dan de Obama’s het weekend zouden doorbrengen. En wanneer president Barack Obama naar China vloog voor de G20, leek het uitje steeds meer op een girls-only weekend. Moeder en dochter spendeerden de dag samen in het park en genoten zichtbaar van de rust en de natuur.

Copyright: Beyonce.com

Een video die is geplaatst door Beyoncé (@beyonce) op

En Beyoncé zou Queen Bey niet zijn, als ze niet iedereen liet meegenieten in de feestvreugde. De 35-jarige popster gaf haar fans een groot geschenk door eindelijk de videoclip van single ‘Hold up’ op Youtube te plaatsen. Yay!

Lees ook: