Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Yolanthe plaatst schattige video van zoontje Xess Xava!

Zien: Yolanthe plaatst schattige video van zoontje Xess Xava!

Zien: Yolanthe plaatst schattige video van zoontje Xess Xava!

Presentatrice en actrice Yolanthe verblijd haar volgers op Instagram vaak met lieve kiekjes van haar zoontje Xess Xava. Het jochie zei onlangs al zijn eerste woordje en kan al flink wat stapjes zetten. En dat showt trotse moeder Yolanthe in een video. Cute!

Naam
Xess Xava is natuurlijk niet een naam die je vaak hoort. De naam van zoontje van Wesley en Yolanthe is ontstaan door het samenbrengen van allerlei namen van hun naasten. Hij is vernoemd naar Xelly, het zusje van Yolanthe, Wes, de roepnaam van Wesley en de laatste ‘s’ in de naam is een verwijzing naar Sylvia, de moeder van Wesley. De tweede naam ‘Xava’ is een vernoeming naar de overleden vader van Yolanthe, die Xavier heette.

Lieve woorden
Het mannetje is het eerste kindje van Yolanthe en Wesley. De voetballer heeft al wel een zoontje uit een eerdere relatie; Jessey genaamd. Eerder schreef Yolanthe op Instagam dat ze er ook voor Jessey zal zijn, en dat ze hem altijd zal beschermen. Bij de video van haar zoontje Xess, schrijft de brunette: ‘The smallest feet leave the biggest footprint in your heart…’.

Bekijk de video hieronder. Cuteness overload!

The smallest feet leave the biggest footprint in your heart.. ❤️ #MyBoo #XessXava #AlwaysHappy #HisSmileMeansTheWorldToMe

A video posted by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

 

Bron: Instagram

Lees ook: