Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: De videoclip van Cruz Beckhams eerste kerstsingle

ZIEN: De videoclip van Cruz Beckhams eerste kerstsingle

ZIEN: De videoclip van Cruz Beckhams eerste kerstsingle

Enkele weken geleden vertelden we jullie nog dat het 11-jarige zoontje van Victoria en David Beckham zijn eerste kerstsingle ging uitbrengen en nu heeft de jongen ook de bijhorende videoclip al op Youtube staan. Een zeemzoet liefdesliedje in kerstsfeer gezongen door een jongen die veel wegheeft van de jonge Justin Bieber? Dat wordt gegarandeerd een succes!

Cruz Beckham heeft net zijn eerste single op de wereld losgelaten en het deuntje zal waarschijnlijk heel de dag nog in ons hoofd zitten. De 11-jarige zanger vertelt in het liedje wat er zou gebeuren als het elke dag Kerstmis zou zijn en strooit vrolijk rond met glitters. Op het einde van het filmpje verschijnen zijn broers en zus Brooklyn, Romeo en Harper in de videoclip en geven ze ons een blik op hun familieband.

Justin Bieber 2.0

“If Everyday Was Christmas, you would be here with me” zingt de jongeman waarmee hij meisjesharten over heel de wereld sneller doet slaan. Met zijn blonde haren die vooraan een beetje langer zijn, doet hij ons echter heel hard denken aan die andere schattige jongen die bekend werd via Youtube. Wordt Cruz Beckham de nieuwe Justin Bieber?

Lees ook: