Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Victoria Koblenko toont eindelijk het gezicht van haar baby

Zien: Victoria Koblenko toont eindelijk het gezicht van haar baby

Zien: Victoria Koblenko toont eindelijk het gezicht van haar baby

Sinds de geboorte van kleine spruit Kiy, deelden Victoria en haar vriend Evgeniy Levchenko al meerdere foto’s op Instagram. Toch bleef het gezichtje van de baby altijd uit beeld door de weloverwogen plaatsing op foto. Maar daar is nu verandering in gekomen, de trotse vader gaf ons namelijk een glimp van de gezichtsuitdrukking van zijn kindje.

Op de foto ligt de kleine Kiy op de schoot van zijn papa, terwijl deze de speen stevig in zijn mond houdt. Het onderschrift luidt ‘UFO’, wat zowel op de bijnaam van de kleine als op het feit dat de speen als een ufo boven zijn hoofdje zweeft kan wijzen. Wie zijn hoofd een beetje naar rechts kantelt, krijgt een kleine glimp van het schattige gezicht van het mannetje. En een goede verbeelding kan ook alvast helpen.

UFO 😇🍼👶

Een foto die is geplaatst door Evgeniy Levchenko (@elevchenko) op

En hoewel er nog geen duidelijke foto’s van Kiy bestaan, heeft de baby wel al zijn eigen Instagram-account. Momenteel is het nog afgeschermd van de buitenwereld en heeft de kleine Kiy nog maar 2 volgers. Zijn jullie dat Victoria en Evgeniy?

instagram

Lees ook:

Bron: Grazia