Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > VIDEO: trotse moeder Aukje van Ginneken showt dochtertje tijdens babyshower!

VIDEO: trotse moeder Aukje van Ginneken showt dochtertje tijdens babyshower!

VIDEO: trotse moeder Aukje van Ginneken showt dochtertje tijdens babyshower!

Alweer drie weken geleden werd Aukje van Ginneken voor de derde keer moeder. Haar dochtertje heet Emmie, en om de komst van het kindje te vieren is er een babyshower gegeven door de trotse ouders. En wij hebben de beelden!

Bad bevalling
Aukje, voornamelijk bekend van haar rol als Charlie uit Goede Tijden, Slechte Tijden, onthult aan Shownieuws dat ze bevallen is in bad. ‘Ik ben natuurlijk supertrots, dus ik wil haar heel graag showen. Ze is in bad geboren. Dat leek me heel fijn en rustig, en dat bleek ook zo te zijn. Ze was er binnen 4 uur, en het water was lekker warm.’

Opvallende uitspraak
Tijdens het interview met SBS 6 doet de actrice ook nog een erg opvallende uitspraak over haar pasgeboren dochtertje. Ze vindt Emmie namelijk zeker niet de knapste baby die ze ooit heeft gezien. ‘Daar ben ik heel eerlijk in. Ze is superlief en schattig, maar ik maak niet de knapste baby’s. Ze worden daarna wel heel leuk en knap, hoor!’ voegt ze er lachend aan toe. Aukje en haar man hebben al een zoon en een dochter: de 9-jarige Fedde en de 7-jarige Josje.

Bekijk de beelden van de babyshower hieronder!

Bron: Grazia, Shownieuws

Lees ook: