Je bent hier: Home > Celebs > Zien: trotse Kimberley Klaver deelt borstvoedingfoto

Zien: trotse Kimberley Klaver deelt borstvoedingfoto

Celebs
Zien: trotse Kimberley Klaver deelt borstvoedingfoto

In juni werd Kimberley Klaver de trotse moeder van haar eerste kindje. Het jochie kwam een maand te vroeg en moest daarom nog even in het ziekenhuis blijven, maar mocht afgelopen weekend eindelijk mee naar huis. En daar geniet de kersverse moeder natuurlijk met volle teugen van.

De actrice deelt dan ook vol trots een foto waarop te zien is hoe ze de kleine Julius borstvoeding geeft. “Human nature”, schrijft Kimberley erbij.

Liefde

Voor zo’n prachtig moeder-zoonmoment hebben de fans van de blondine uiteraard alleen maar lovende woorden over. “Zo lief”, reageert iemand. Een ander schrijft: “Wat schattig! Lekker drinken, hè.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Human Nature.💫❤️

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

Wennen

Ondanks de vroeggeboorte maken zowel moeder als zoon het gelukkig goed. Toch moet Kimberley nog steeds bijkomen van de heftige bevalling. “Ik ben heel moe, aangezien de afgelopen week zoals gezegd voor een scala aan emoties zorgde”, vertelde ze eerder aan Weekend. “Ik slaap ook niet zo veel. Dus het is wel pittig en enorm wennen. Ik denk soms: wow, wat is er allemaal ineens gebeurd? Maar die kleine doet het supergoed.”

Lees ook
Kimberley Klaver over heftige en te vroege bevalling: ‘Ik had geen tijd om bij te komen’

Groot gezin

Julius is het eerste kindje van Kimberley en haar vriend Michel van den Bergh, met wie ze sinds de zomer van 2018 een relatie heeft. Michel heeft naast Julius nog 3 kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee