Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien! Dit topmodel is het nieuwe gezicht van Hunkemöller

Zien! Dit topmodel is het nieuwe gezicht van Hunkemöller

Zien! Dit topmodel is het nieuwe gezicht van Hunkemöller

Sylvie Meis leende jarenlang haar gezicht aan het populaire lingeriemerk Hunkemöller. Nu geeft ze na 5 jaar de fakkel door aan een andere Nederlandse schone, en dat blijkt niemand minder te zijn dan Victoria’s Secret angel Doutzen Kroes. 

Het 31-jarige model deelde het nieuws zelf op Twitter, nadat ze enkele uren eerder verscheen op de persconferentie in Berlijn. “Vanaf vandaag ben ik de nieuwe brand ambassador van Hunkemöller!”, schreef Kroes. Ook de mensen achter het merk zijn laaiend enthousiast over de samenwerking. Volgens hen was er namelijk direct een klik tussen hen en het model tijdens hun eerste ontmoeting in Amsterdam. Doutzen zal dus voor twee jaar het gezicht worden van het bekende lingeriemerk, en zal ook de kans krijgen om haar eigen collectie te ontwerpen.

Haar eerste collectie zal Doutzen Stories heten en zal bestaan uit sexy setjes met veel kant in een jaren 50-look. Kroes vertelde dat ze eerst alles zelf gedragen heeft en dat ze ervan overtuigd is dat de stijl bij haar past. “Ik wil dat vrouwen zichzelf zullen omschrijven als powervrouwen als ze mijn lingerie aanhebben,” voegt het topmodel nog toe. “Het is voor mij het begin van een nieuw tijdperk, net zoals een liefdesverhaal.”

download

Copyright: Hunkemöller

download (1)

Copyright: Hunkemöller

Lees ook:

Bron: AD