Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Deze throwback foto van Romee Strijd en haar vriend is zó zoet!

ZIEN: Deze throwback foto van Romee Strijd en haar vriend is zó zoet!

ZIEN: Deze throwback foto van Romee Strijd en haar vriend is zó zoet!

Topmodel Romee Strijd is ontzettend succesvol, schittert op de catwalk en prijkte al op covers van allerlei toonaangevende tijdschriften. Ook loopt ze dit jaar mee in de Victoria’s Secret Fashionshow. Haar vriend staat altijd voor haar klaar, en ter ere van zijn verjaardag plaatste het model een schattig kiekje op Instagram.

Verliefd
Laurens van Leeuwen is de man die zich de vriend van topmodel Romee mag noemen. De twee zijn al meer dan zeven jaar samen, en nog altijd spat de verliefdheid van iedere foto die ze online plaatsen. Ook Laurens heeft niet achteraan gestaan toen de knappe koppies werden uitgedeeld, en hij is de zoon van presentator Bert van Leeuwen – de presentator van het programma Het Familie Diner.

Verjaardag
Romee en Laurens ontmoetten elkaar via de zus van Romee en hebben al eens laten vallen dat ze op een dag willen trouwen. Momenteel woont het knappe stel samen in New York. Bekijk hieronder de lieve foto die Romee voor de verjaardag van Laurens op Instagram zetten. Bij de foto schrijft het topmodel: ‘Happy birthday to the love of my life! Almost seven years ago!’ Zoet!

Happy birthday to the ❤️ of my life @laurensvleeuwen – almost 7 years ago

A photo posted by Romee Strijd (@romeestrijd) on

 

Bron: Instagram

Lees ook: