Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Teen Mom Jenelle in sexy fotoshoot

Zien: Teen Mom Jenelle in sexy fotoshoot

Zien: Teen Mom Jenelle in sexy fotoshoot

Eerder schreven we al dat MTV’s Teen Mom ster Jenelle Evans opnieuw zwanger is. Hoewel haar zwangerschap niet door iedereen in haar omgeving enthousiast werd ontvangen is de reality-ster zelf dolgelukkig met haar zwangerschap. Op haar blog toont ze dan ook trots haar babybuik aan de wereld in een sexy fotoshoot. 

De foto’s liet Jenelle maken in New York door fotografe Alli Murphy. Jenelle kwam via een een vriendin in contact met het werk van Alli Murphy en nadat ze haar haar website had bekeken dacht ze ‘waarom ook niet’. Dus liet ze zich door de fotografe in sexy lingerie fotograferen. Ze zegt: ‘Het was geweldig om te doen en heel ontspannen. Alli is erg goed in haar werk en weet hoe ze er voor moet zorgen dat een vrouw zich prachtig en sexy voelt, zelfs als je zwanger bent! LOL!’.

Alle foto’s kun je hier zien op Jenelle’s blog.

Little Miss Ensley

Jenelle maakte al bekend dat ze een meisje verwacht en dat ze Ensley Jolie Eason zal gaan heten. Op haar blog jenellelaurenevans.com schrijft ze ook over haar zwangerschap. Ze zegt: ‘Mijn zwangerschap verloopt heel goed. Geen ochtendmisselijkheid meer, dat was wel anders in mijn eerste trimester. […] Ik kan de kleine Miss Ensley elke dag meer voelen bewegen en trappen. Het is zo leuk om deze keer in verwachting te zijn van een meisje! En het is zo anders! Ik ben er zo aan gewend om jongens op te voeden.’

Ensley wordt het derde kindje van de 24-jarige Jenelle. Haar zoontjes Jace en Kaiser, respectievelijk 6 en 1,5 jaar oud, krijgen er dus een halfzusje bij. De geboorte van dochtertje Ensley zal betekenen dat de ster 3 kinderen heeft bij 3 verschillende vaders.

Lees ook:

Deze Teen Mom-ster is opnieuw zwanger

Say what?! Teen Mom Farrah kocht haar eigen verlovingsring

Marion Cotillard reageert op geruchten dat ze zwanger is van Brad Pitt

Bron: grazia.nl