Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Sylvie Meis organiseert voetbalfeest voor verjaardag zoon

ZIEN: Sylvie Meis organiseert voetbalfeest voor verjaardag zoon

ZIEN:  Sylvie Meis organiseert voetbalfeest voor verjaardag zoon

Laat het maar aan Sylvie Meis over om een onvergetelijk verjaardagsfeest te organiseren. Damián, de zoon van Sylvie en ex-man Rafael, vierde afgelopen zondag zijn verjaardag. En speciaal voor de gelegenheid organiseerde Sylvie een indrukwekkend feest. Het thema? Voetbal!

Lees ook: Sylvie Meis gespot met babybuik

Voetbalfeest
Damian mocht alweer elf kaarsjes uitblazen. Hij vierde zijn verjaardag in Hamburg, met familie en vrienden. Op Instagram deelde Sylvie een foto, waarop te zien is dat ze flink heeft uitgepakt voor de verjaardag van haar zoon. Het hele huis was versierd met ballonnen, slingers en ook stond er een grote taart op tafel. Op de taart prijkt het nummer 23, wat het favoriete rugnummer van Sylvie’s ex en Damiáns vader Rafael van der Vaart is.

Grote broer
Het gaat een heel spannend en bijzonder nieuw jaar voor Damián worden, want dit jaar wordt hij een grote broer! Rafael en zijn vriendin Estavana Polman verwachten deze zomer namelijk een kindje. Eerder liet het stel op Instagram weten dat het een meisje wordt.

❤ #happybirthday

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee