Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Sneak peek van Madonna in Carpool Karaoke!

ZIEN: Sneak peek van Madonna in Carpool Karaoke!

ZIEN: Sneak peek van Madonna in Carpool Karaoke!

Het duurt niet lang meer tot de volgende spectaculaire gast van de Carpool Karaoke bij presentator James Corden in de auto stapt. Niemand minder dan queen of pop Madonna is ditmaal aan de beurt. En nu is er alvast een klein voorproefje gedeeld. It’s going to be good!

Kiss and tell
Om de kijkers van de Carpool Karaoke (pretty much the entire world) alvast enthousiast te maken, deelde James op zijn Youtube-kanaal alvast wat beelden. En daar worden we gelijk ontzettend enthousiast van, want de eerste clips uit de aflevering zijn veelbelovend. De Amerikaanse talkshowhost vraagt zelfs aan Madonna hoe het was om op stap te zijn met Michael Jackson. Madonna’s antwoord? “Oh, je wilt dat ik aan ‘kiss and tell‘ doe?”

Danspasjes
Maar dat is niet het enige spraakmakende momentje waar we nu al naar uitkijken. Want ook zingen ze – zoals iedere aflevering – allerlei liedjes. En daar mag Madonna’s monsterhit Vogue natuurlijk niet bij ontbreken. De bijbehorende danspasjes worden niet achterwege gelaten en Madonna laat zien nog altijd over haar moves te beschikken. Woensdagavond wordt de uitzending van Carpool Karaoke uitgezonden op Amerikaanse televisie. Can’t wait!

Bekijk hieronder het voorproefje!

Bron: RTL, Youtube

Lees ook: