Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Sharon Doorson bezorgt Justin Timberlake kippenvel

Zien: Sharon Doorson bezorgt Justin Timberlake kippenvel

Zien: Sharon Doorson bezorgt Justin Timberlake kippenvel

De zomerhit Can’t Stop the Feeling van Justin Timberlake is de soundtrack voor de nieuwe animatiefilm Trolls, waarvoor Justin Timberlake ook een van de stemmen insprak. Zangeres Sharon Doorson sprak de Nederlandse versie in en kreeg de kans om Justin Timberlake en zijn medespeelster Anna Kendrick te interviewen in Londen. En daar verraste ze beide sterren met haar meesterlijke versie van Justins hit.

Trolls

De film Trolls is geïnspireerd door de trolls poppen waar we vroeger allemaal zo dol op waren. De trollen in de film zijn over het algemeen een heel gelukkig volkje, dat de hele tijd zingt en danst. Op eentje na: Branch (Justin Timberlake), die een stuk cynischer is dan de rest. Op een dag worden de trollen aangevallen door de Bergens, een volk dat alleen gelukkig kan zijn als ze trollen eten. Bijna iedereen wordt gevangen genomen. Prinses Poppy (Anna Kendrick) is een van de trollen die weet te ontsnappen en samen met Branch gaat ze eropuit om haar volk te bevrijden. Bekijk de trailer hieronder:

De Nederlandstalige versie van de film heeft stemmen van onder anderen Sharon Doorson en Waylon. Sharon deed mee aan programma’s als Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson en De beste zangers van Nederland en scoorde hits als Fail in Love en Killer.

De rollen omgedraaid

Sharon ging naar Londen om Justin Timberlake en Anna Kendrick te interviewen. Toen zij echter ontdekten dat Sharon de stem van prinses Poppy had ingesproken draaiden ze de rollen om en vroegen ze Sharon het hemd van het lijf. Sharon wist ze toen te verrassen met haar prachtige versie van Justins nummer Can’t Stop the Feeling. Benieuwd wat Justin er van vond? Bekijk het hieronder:

Lees ook:

Waylon en Miss Montreal een setje?

Justin Timberlake is zo sexy in zijn nieuwe filmrol!

OEPS: Dit is het gekste geschenk dat Robbie Williams ooit kreeg van een fan!