Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Selena Gomez rockt in een rollercoaster!

Zien: Selena Gomez rockt in een rollercoaster!

Zien: Selena Gomez rockt in een rollercoaster!

Screenshot: Carpool Karaoke met Selena Gomez

James Corden, presentator van The Late Late Show, heeft deze keer Selena Gomez in zijn auto voor een sessie Carpool Karaoke. Terwijl hij met de 23-jarige zangeres naar zijn werk rijdt, babbelen ze over van alles, zingen ze samen luidkeels mee met de radio, wordt er gestopt voor een ritje in de achtbaan en voor een portie frietjes bij McDonald’s. Wat een perfect begin van de dag!

Samen in de achtbaan

James en Selena hebben allebei een drukke baan, dus dan kan een beetje stress release af en toe geen kwaad. En waar kun je dat beter doen dan in een een pretpark? In een achtbaan welteverstaan. Geloof het of niet, het lukt Selena en James zelfs nog om een beetje te zingen tussen het schreeuwen door.

Screenshot: Carpool Karaoke met Selena Gomez

Number 7 please

Hoewel Selena zweert bij een gezond stukje gember elke ochtend, is ze ook niet vies van een vette hap op z’n tijd. Dat hoef je geen twee keer te zeggen tegen James, dus wordt er gestopt bij de drieve-thru van McDonald’s. Voor een portie frietjes, maar natuurlijk ook om een beker te bemachtigen met de songtekst van Selena erop: ‘Love you like a love song, baby’. De medewerkers van McDonald’s weten niet meer waar ze het zoeken moeten zodra ze doorhebben dat Selena in de auto zit! Bekijk hun aanstekelijke reactie hieronder:

Lees ook:

Dáárom wast Selena Gomez haar haren niet

Video: De nieuwe Carpool Karaoke met de Red Hot Chili Peppers gaat je dag maken!

Ashton Kutcher zingt met zijn nieuwe dad-boyband