Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Ryan Gosling heeft een dubbelganger

ZIEN: Ryan Gosling heeft een dubbelganger

ZIEN: Ryan Gosling heeft een dubbelganger

Onze gebeden zijn verhoord. Nadat Ryan Gosling een relatie kreeg met Eva Mendes, braken onze harten een beetje. Maar nu blijkt er nog een exemplaar à la Gosling rond te lopen: de acteur heeft een dubbelganger! Het internet is in rep en roep – en wij snappen wel waarom. De overeenkomsten zijn zó groot!

Lees ook: Zien: Dít is de dubbelganger van Adele

De man in kwestie is een Duitse rechtenstudent, Johannes Laschet genaamd. Je zou denken dat hij flink zou profiteren van zijn goede looks, maar Laschet vertelt zelf niet altijd blij te zijn met zijn knappe uiterlijk. Hij laat weten het soms ’een beetje vermoeiend’ te vinden om telkens voor Ryan aangezien te worden.

Toch maakt de student wel gebruik van zijn looks, want Johannes is naast student ook modeblogger. Zijn Instagramaccount staat vol met dandy outfits en telt al zo’n 27.000 volgers. Aan Time laat de blogger weten: ‘Ik ben gewoon mezelf en niemand anders. Aan de andere kant zou je niet mogen klagen als je een gelijkenis hebt met Gosling. Het is beter dan dat mensen zouden zeggen: ’Hé, je lijkt op Danny DeVito!’

Hieronder kun je een aantal foto’s van de lookalike van Ryan Gosling bekijken. Vind jij ze op elkaar lijken?

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!