Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: rapper Boef krijgt bakken kritiek over zich heen in RTL Late Night

Zien: rapper Boef krijgt bakken kritiek over zich heen in RTL Late Night

Zien: rapper Boef krijgt bakken kritiek over zich heen in RTL Late Night

De 23-jarige rapper die zondagavond werd opgepakt in Rotterdam omdat hij via een vlog had opgeroepen om te komen vechten, was gisteravond te gast in de ‘RTL Late Night Talkshow’. Hij was uitgenodigd om meer uitleg te geven over zijn arrestatie, maar kreeg van de andere aanwezigen de wind van voren. 

Minister Jeanine Hennis-Plasschaert en misdaadverslaggever John van den Heuvel waren niet mals voor de rapper. Ze vonden het respectloos hoe de rapper omging met de politie in zijn vlogs. ‘Dat zijn de mensen die zorgen dat we veilig over straat kunnen. Die behandel je toch niet zo,’ zei Van den Heuvel. Boef vond de reacties overdreven. In slechts 2 van zijn 16 blogs zou hij brutaal zijn geweest tegen de politie. ‘Ik zal niet ontkennen dat ik een paar keer provocerend ben geweest in mijn vlogs, maar ik ben geen treitervlogger.’

Ook Rick Nieman zette de rapper op zijn plek na het zien van een vlog waarin Boef de politie volgt en bekritiseerd nadat een verdachte kon ontsnappen. ‘Ik hoef de rest van je vlogs niet te zien om te weten dat dit buitengewoon brutaal, beschamend en ontzettend ordinair is.’ Een gezellig onderonsje was het gisterenavond dus zeker niet!

Lees ook:

bron: rtl