Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Orlando Bloom reageert op hilarische manier op naaktfoto’s

ZIEN: Orlando Bloom reageert op hilarische manier op naaktfoto’s

ZIEN: Orlando Bloom reageert op hilarische manier op naaktfoto’s

Het Instagram-account van Justin Bieber mag dan wel voltooid verleden tijd zijn, die andere naaktlope… eeehh… naakt peddelende celeb heeft dat van hem zojuist openbaar gemaakt: eindelijk kunnen we Orlando Bloom volgen!

De 39-jarige acteur verklaart zijn plotselinge ommekeer met de woorden ‘I caved’ – wat te vertalen valt als ‘ik geef toe’ of ‘ik ben bezweken onder de enorme belangstelling voor mijn persoonlijkheid die sinds het piemel-incident helemaal mythische vormen heeft aangenomen.’

A photo posted by @orlandobloom on

Een van de eerste reacties is het bericht van ex-liefje en fotomodel Miranda Kerr, die reageert met een simpel: ‘Nice one’. De twee waren 6 jaar samen en hebben een zoontje Flynn (5).

A photo posted by @orlandobloom on

Dat Orlando een man met zelfspot is, mag duidelijk zijn. Onder één van zijn video’s, waarin hij rennend is te zien, schrijft hij: when you are chasing down the guy who stole your swimming trunks.

when you are chasing down the guy who stole your swimming trunks

A video posted by @orlandobloom on

Hij maakt ook een grappige toespeling op zijn vermeende sekstape. Letterlijk, dus…

my sex tape 📹

A photo posted by @orlandobloom on

Welkom Orlando! Wij zijn blij je te zien 😉

Easy

De ‘Pirates of the Caribbean’-ster speelt overigens een hoofdrol in de nieuwe Netflix-serie, ‘Easy’. De serie volgt verschillende mensen in Chicago die op hun eigen manier de weg proberen te vinden in een leven vol liefde, seks, cultuur en technologie. Zo is er een stel dat een geschikte kandidaat zoekt voor een trio en een stripauteur die de grenzen van de kunst aftast: wanneer is iets authentiek en artistiek en wanneer wordt de privacy te veel geschonden?

Bekijk de trailer hieronder:

Bekijk ook:

Bron: Instagram @orlandobloom