Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: One Direction-zanger brengt ode aan overleden moeder

ZIEN: One Direction-zanger brengt ode aan overleden moeder

ZIEN: One Direction-zanger brengt ode aan overleden moeder

One Direction-zanger Louis Tomlinson deelde vorige week woensdag met zijn fans dat zijn moeder op 42-jarige leeftijd overleden was. Johannah Deakin verloor de strijd tegen een zeer agressieve vorm van leukemie en werd in haar laatste momenten bijgestaan door haar familie. Louis eerde zijn moeder gisteren tijdens de finale van X-factor UK, waar hij zijn eerste solo-single aan haar opdroeg.

Zijn fans dachten dat de zanger zijn optreden zou annuleren vanwege de dood van zijn moeder, maar Louis Tomlinson stond uiteindelijk toch op het podium en gebruikte het moment om een ode te brengen aan haar. Johannah zou namelijk super trots geweest zijn dat haar zoon zijn solo-carrière gestart was en had volgens de zanger niets anders gewild dan dat hij zijn single voor het eerst zou tonen op het X-factor podium, de plaats waar One Direction is ontstaan.

Echte vrienden

Het nummer Just Hold On bevat enkele verwijzingen naar zijn moeder en Louis was dan ook zichtbaar emotioneel terwijl hij het lied aan haar opdroeg. Na zijn optreden kreeg hij van het publiek een staande ovatie en jurylid Simon Cowell sprak hem enkele bemoedigende woorden toe. Backstage stonden de andere groepsleden van One Direction op hem te wachten. Niall Horan, Liam Payne en Harry Styles waren speciaal voor Louis afgereisd naar Londen om hem te steunen bij zijn eerste solo-optreden en het overlijden van zijn moeder. Ex-lid Zayn Malik was niet aanwezig, maar hij had Louis eerder al een troostende boodschap gestuurd.

 

Lees ook: