Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: De nieuwe (en veel oudere) vriend van Ashley Olsen

Zien: De nieuwe (en veel oudere) vriend van Ashley Olsen

Zien: De nieuwe (en veel oudere) vriend van Ashley Olsen

Hoewel haar tweelingzusje Mary-Kate al een tijdje gelukkig getrouwd is met de Fransman Olivier Sarkozy is Ashley tot nu toe ietsje minder gelukkig geweest in de liefde. In 2014 verbrak Ashley Olsen haar relatie met David Schulte en sindsdien is ze single. Nu lijkt ze echter het geluk gevonden te hebben bij de 58-jarige Richard Sachs. 

De kunsthandelaar Richard Sachs is 28 jaar ouder dan de 30-jarige Ashley, maar het grote leeftijdsverschil lijkt hun liefde niet in de weg te staan. Ze waren afgelopen woensdag samen bij een basketbalwedstrijd en konden niet van elkaar afblijven.

Ook Mary-Kate was bij de wedstrijd aanwezig samen met haar echtgenoot, die 17 jaar ouder is dan zij. De zusjes lijken dus een voorliefde voor oudere mannen te delen.

A photo posted by HELLO! Russia (@hello__ru) on

Links op bovenstaande foto zie je: Ashley Olsen & Richard Sachs. Rechts op de foto staan: Mary-Kate Olsen & Olivier Sarkozy. Hoewel beiden zussen bij de wedstrijd aanwezig waren zaten ze niet naast elkaar.

Benieuwd naar alle foto’s van Ashley Olsen en haar nieuwe lover? Dailymail plaatste ze online. Je kunt ze hier bekijken.

Lees ook:

Foto van magere Mary-Kate Olsen zorgt voor veel opschudding

Nostalgie: De 6 leukste Mary-Kate en Ashley Olsen-films

Giel Beelen sluit werktijd bij 3FM in stijl af!

Bron: grazia.nl / dailymail.co.uk