Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Nicolette Kluijvers’ beestachtige zondag!

Zien: Nicolette Kluijvers’ beestachtige zondag!

Zien: Nicolette Kluijvers’ beestachtige zondag!

Presentatrice Nicolette Kluijver is een echte dierenliefhebber. Met haar drie kinderen en man woont ze op een boerderij buiten de stad, waar ze dan ook allerlei dieren hebben. Op social media deelt de presentatrice een vrolijk filmpje, waarbij ze met de kids de kippen voert. En dat levert gezellige beelden op!

Zingen
Het is duidelijk dat Nicolette zich als een vis in het water voelt op de boerderij, want de presentatrice zingt er zelfs bij. Samen met dochtertje Isabella Floortje zingt ze een liedje, terwijl de tweeling Jesse en Ana-Sofia vrolijk rondrennen in de tuin. Onder de schattige video schrijft Nicolette: “Zondagochtend op de boerderij……”

Working mom
De presentrice presesenteert ook dit jaar weer Expeditie Robinson en is tevens te zien in het nieuwe spraakmakende programma Get The F*ck Out Of My House. Maar de blondine combineert haar drukke baan moeiteloos met het moederschap, want op Instagram deelt ze vaak foto’s van haar kinderen. Bekijk hieronder de video én nog een aantal andere vrolijke foto’s van het jonge gezin. Cute!

Zondagochtend op de boerderij…… 🐰🐷🐔🐥

A video posted by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on

 

#happyweekend 💋

A photo posted by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on

 

En terwijl ik bij #rtlboulevard zit…. #sintmaarten 🌝

A photo posted by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on

 

Bron: Telegraaf, Instagram

Lees ook: