Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Mischa Barton voelt zich beter dan ooit en showt dat met bikinifoto!

Zien: Mischa Barton voelt zich beter dan ooit en showt dat met bikinifoto!

Zien: Mischa Barton voelt zich beter dan ooit en showt dat met bikinifoto!

Actrice Mischa Barton is druk bezig met een comeback. Niet alleen op het witte doek, maar ook fysiek gezien heeft de actrice als missie om weer zo goed mogelijk in haar vel te zitten. En dat is haar al goed gelukt!

Heftige jaren
De blondine heeft een aantal heftige jaren achter de rug. Barton worstelde in het verleden met zowel haar gewicht, als haar geestelijke gezondheid. Ook kampte ze met een alcohol- en drugsprobleem en probeerde ze zelfs zelfmoord te plegen. Ze liet ze zich daarvoor meer dan eens behandelen in een ontwenningskliniek.

Gemene comments
Nadat ze uit rehab kwam, kwam ze heel wat kilo’s aan. Mischa’s nieuwe vollere figuur zorgde voor veel ophef en heftige comments op sociale media. Ze werd dan ook van alle kanten bekritiseerd en continu in de gaten gehouden. “Eerst was ik te dun, toen was ik te dik. Ik had nooit het juiste gewicht, er was altijd wel wat”, vertelde Mischa destijds.

Gelukkig en gezond
Maar nu zit de 30-jarige actrice beter in haar vel dan ooit tevoren, en daar is ze trots op. Ze deelt een weinig verhullend kiekje op Instagram in bikini, terwijl het bijschrift ons vertelt dat de foto in feite om de hoed gaat die de actrice draagt. Rocking my girl @valemicchetti’s hat. Sunny Cali”, schrijft ze bij de foto. Haar fans zijn zeer te spreken over het gezonde figuur van Mischa, en laten dat dan ook weten in vele lieve comments onder de foto.

Bekijk hieronder het kiekje!

https://www.instagram.com/p/BIi72KEju1b/?taken-by=mischamazing

Bron: Grazia

Lees ook: