Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Mila Kunis’ allereerste rode-lopermomentje laat je smelten

Zien: Mila Kunis’ allereerste rode-lopermomentje laat je smelten

Zien: Mila Kunis’ allereerste rode-lopermomentje laat je smelten

Actrice Mila Kunis is bijna niet meer weg te denken uit de wereld van glitter en glamour, en gooit vaak hoge ogen in de mooiste jurken op de rode loper. Je zou daardoor haast vergeten dat de brunette ook onder aan de ladder begonnen is.

That 70’s Show
De zwangere actrice – die met Ashton Kutcher al een dochtertje heeft – werd al op jonge leeftijd bekend door haar rol als Jackie Burkhart in That 70s Show. De Amerikaanse actrice met Russische roots brak echt door met haar rol als Rachel in de film Forgetting Sarah Marshall, die op het witte doek verscheen in 2008. Sindsdien is Mila een gevestigde naam in Hollywood.

Back to 1999
Maar nu is er beeldmateriaal opgedoken van de allereerste verschijning van Mila op de rode loper. En dan hebben we het dus over way back, toen ze nog geen styliste in de arm had genomen en haar kledingkeuze volledig zelf maakte. Het resultaat? Een gothic geïnspireerde look, waarbij ze compleet gehuld is in een zwarte outfit mét bijpassende donkere make-up. De gelegenheid was de Annual TV Guide Awards in 1999,en haar look is wellicht het beste te omschrijven als vampire chic. En dan dat strikje in haar haren! Toch te lief voor woorden?

Bekijk hieronder de foto van Mila op de rode loper in 1999!

Copyright: Hello Giggles

Bron: Hello Giggles

Lees ook: