Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Máxima gooit hoge ogen met haar luipaard-jurk

Zien: Máxima gooit hoge ogen met haar luipaard-jurk

Zien: Máxima gooit hoge ogen met haar luipaard-jurk

Koningin Máxima was in Argentinië op werkbezoek en ook in haar thuisland is ze enorm populair. Ze werd dan ook direct belaagd door paparazzi. Ze was in het land voor haar werk voor de Verenigde Naties en om een speech te geven aan de Universiteit van Buenos Aires, waar ze zelf ook gestudeerd heeft. Ze deed dit in een prachtige jurk met luipaard patroon en trok hiermee veel aandacht.

Onze koningin bewijst met deze opvallende jurk maar weer eens dat ze niet bang is om een mode statement te maken. De jurk is van het modehuis Givenchy en staat haar prachtig. Ze combineerde de jurk met een paar Laboutins. Wauw! Het is de eerste keer sinds ze koningin is dat ze een officieel bezoek aan haar thuisland brengt.

2016-10-11 13:02:52 BUENOS AIRES – Koningin Maxima voorafgaand aan de ontmoeting met VN Resident Coordinator, de heer Rene Mauricio Valdes en Nederland ambassadeur, de heer Martin de la Beij en Interamerican Development Bank vertegenwoordiger, de heer José Luis Lupo of Sergio Rios. Koningin Maxima bezoekt Argentinië in haar rol van speciale pleitbezorger van de Secretaris generaal van de Verenigde Naties voor Inclusive Finance for Development. ANP ROBIN UTRECHT **NETHERLANDS ONLY**

Queen Maxima of the Netherlands leaves after delivering a speech on economic issues at the Pontifical Catholic University, in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Agustin Marcarian)

Lees ook:

Zien: Koningin Máxima in jurkje van Zara!

Shoppen: stijlvol met een luipaardprint net zoals Máxima

Zien: Koning Willem-Alexander neemt gewoon de metro

Bron: grazia.nl