Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Mariah Carey wenst iedereen een zalige kerst met pikant kiekje

ZIEN: Mariah Carey wenst iedereen een zalige kerst met pikant kiekje

ZIEN: Mariah Carey wenst iedereen een zalige kerst met pikant kiekje

Mariah Carey staat graag in de belangstelling en doet dat zelfs het liefst zonder al te veel kleren aan. Deze keer poseert de zangeres naast een van de vele kerstbomen in haar huis om haar fans alvast een gelukkige kerst te wensen. En dit met enkel glitterende lingerie aan.

De kerststemming lijkt er al goed in te zitten ten huize Mariah Carey en de zangeres was zo vrijgevig om ons te laten meegenieten van de sfeer. Mariah plaatste gisteren een pikante foto online waarop ze naast een gigantische kerstboom poseert. (Nee serieus, hoe groot is dat ding?!) De ‘All I Want For Christmas’-zangeres trok voor de gelegenheid het meeste van haar kleren uit en gunde ons een blik op haar afgetrainde lichaam. Glitterbeha en flanellen hemd, wat hadden we nu verwacht?

Photoshop

De zangeres laat dus duidelijk weinig aan de verbeelding over, maar hoewel vele fans haar lichaam bewonderen, zijn er ook anderen die meteen het grote P-woord in de mond nemen. Zo zou Mariah haar huid gefotoshopt hebben om er zo zacht en egaal uit te zien. Het is echter niet de eerste keer dat de blondine beschuldigd wordt van Photoshop, want zo zou ze volgens enkele fans bij Thanksgiving ook al aan haar lichaam gesleuteld hebben. Wij zijn toch voornamelijk jaloers op de kerstboom, hoor!

Getting into the Christmas spirit with this exquisite tree in a beautiful home for our family! 🎄☃️ Courtesy of @airbnb

Een foto die is geplaatst door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Lees ook: