Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien! Love birds Olcay en Ruud stralen op vakantiekiekje

Zien! Love birds Olcay en Ruud stralen op vakantiekiekje

Zien! Love birds Olcay en Ruud stralen op vakantiekiekje

Olcay Gulsen en Ruud de Wild are still going strong! Het ‘onverwachte’ BN’er-setje, liet maart jongstleden weten dat ze een relatie hebben. Momenteel genieten de love birds van een welverdiende vakantie in Kroatië. Wie weet wel op het mooiste strand van Europa, check it out. In ieder geval laat Ruud ons meegenieten, door een romantisch vakantiekiekje op Instagram te plaatsen. 

De radio-dj heeft plaatste een hele lieve tekst over zijn Olcay bij de foto.

Lees ook:
4 vragen aan Anna Yilmaz:
‘Nadat ik Heel Holland Bakt won, werd het gekkenhuis’

Samen reizen = samen blijven 

‘Goedemorgen @olcay. Hou t even voor jezelf maar hoe leuk ben jij. ❤️?. #island #sun #summer #travel #love #magic,’ zo schrijft hij bij de foto. Hoewel hun relatie nog pril is, is dit al het tweede vakantietripje van het stel in een zeer korte tijd. Olcay nam Ruud eind april nog mee naar romantisch Rome als verrassing voor zijn 50ste verjaardag. En waarom ook niet.

Fans

Het regent rode hartjes en lieve reacties onder de liefdevolle Instagrampost. Zo ook van BN’ers. De leukste op een rijtje: “Aaaah ❤️❤️”, reageert Chantal Janzen.  “Olcay is ook van ons Ruud! VERGEET DAT NIET” reageert Soundos. “Eens!!!!! ❤️” reageert Nicolette Kluijver. En wat is het ze gegund!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties?
Schrijf je dan gratis in voor onze 
nieuwsbrief.
Bron & Beeld: Instagram, Ruud de Wild