Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Loungeclub Wesley en Yolanthe geopend

ZIEN: Loungeclub Wesley en Yolanthe geopend

ZIEN: Loungeclub Wesley en Yolanthe geopend

Het is vijf dagen later dan gepland, maar gisteren was het dan eindelijk zo ver: de deuren van de luxe loungeclub Xaxa van Wesley Sneijder en Yolanthe heeft haar deuren geopend. De club, die op Ibiza staat, werd voor de eerste dag in echte Spaanse sferen gehuld. Het thema? Flamenco!

Lees ook: Dít heeft Yolanthe nu te zeggen over de Cabau familieruzie

De familie Cabau van Kasbergen heeft al een fgroot amiliehuis op het Spaanse eiland, waar Yolanthe en haar twaalf (!) broers en zussen geboren zijn. De loungeclub is praktisch om de hoek van hun familiewoning gebouwd, en is te vinden nét buiten Ibiza-stad.

Eerder vertelde Wesley over de voorbereidingen van hun lclub Xaxa: ‘Ja, het is goed gelukt om alles in alle rust op te zetten. We zijn al bijna klaar. We zijn de puntjes op de i aan het zetten, werklui zijn druk bezig om de inrichting op tijd af te krijgen en het eruit te laten zien zoals we alles hebben bedacht.’

En dat het prachtig is geworden, blijkt wel uit de foto’s die Yolanthe op Instagram heeft geplaatst. De presentatrice schrijft onder haar foto dat er niet iedere avond Flamenco zal zijn, maar dat er een uitgebreid en gevarieerd muziekprogramma in de club is. Zo wordt er op donderdag R&B gedraaid, staat de maandag in het teken van live pianomuziek, dans je er vrijdag op Latin én is iedere zondag het thema ‘Moulin Rouge’.

De officiële opening van loungeclub Xaxa vindt vanavond plaats.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Privé, Instagram