Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Linda de Mol onherkenbaar met nieuwe coupe!

Zien: Linda de Mol onherkenbaar met nieuwe coupe!

Zien: Linda de Mol onherkenbaar met nieuwe coupe!

Alleskunner Linda de Mol kunnen gaat al zolang ze op televisie is met goudblonde lokken tot op haar schouders door het leven. Het is dan ook precies hoe de succesvolle tv-vrouw bij het grote publiek bekend is. Maar met haar nieuwe coupe is ze een compleet nieuwe weg in geslagen.

Knalrode lokken
Voor de cover van haar tijdschrift Linda Mode, is Linda knalrode lokken aangemeten. Daarmee is de RTL-4 presentatrice zowat onherkenbaar geworden. Gelukkig is het niet permanent, want de coupe blijkt een pruik te zijn. Ondanks dat, moest Linda toch wel erg wennen aan haar nieuwe look. Zo is ze bang dat ze ineens sprekend op haar oma lijkt. “Niet dat dat geen leuk mens was. Nee, mijn oma was een topper, op d’r haarkleur na. Vuurrood tot op haar tachtigste.”

Cyclaamroze lippenstift
De opvallende haarkleur was niet het enige unieke aan de look van Linda’s oma. Want haar vuurrode lokken combineerde de vrouw vrolijk met een ‘dikke laag compactpoeder en cyclaamroze lippenstift’. “Ze kwam vaak trots naar me kijken in de studio en dan hoefde ik me nooit af te vragen waar mijn oma zat in het publiek”, grapt de presentatrice. En voor de nieuwste cover van haar tijdschrift, heeft Linda de opvallende looks van haar oma compleet overgenomen.

Experiment
De moeder van Linda koos in het verleden ook weleens voor rode haarverf, maar Linda zelf zou niet gelijk voor een permanent rood kapsel gaan. “Ik vind het gewoon heel leuk om eens te kijken hoe het staat”, vertelt ze aan Shownieuws. Ook heeft ze haar twijfels of Jeroen het wel zo leuk zou vinden. “Met kort rood haar kan ik echt niet thuiskomen”, zo grapt Linda.

Benieuwd hoe Linda eruit ziet met deze knalrode lokken? Bekijk dan de foto hieronder. Wat vind jij, yay or nay?

Copyright: Lindanieuws.nl

Bron: Grazia

Lees ook: