Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Lady Gaga en Baby Spice zingen duet!

Zien: Lady Gaga en Baby Spice zingen duet!

Zien: Lady Gaga en Baby Spice zingen duet!

Ben je klaar voor een historisch momentje met een nostalgische twist? Deze video van Lady Gaga en Baby Spice is daar een uitstekend voorbeeld van, en kan wat ons betreft linea recta de geschiedenisboeken in. En ja, ‘2 really do become 1!’

Fangirl momentje
Emma Bunton, beter bekend als Baby Spice van de Spice Girls, was gisterochtend bij Britain’s Heart FM Radio, voor een interview. Ook popster Lady Gaga was aanwezig, en dit leidde tot een briljante samenwerking van hun twee zoetgevooisde stemmen. Lady Gaga beleefde een klein fangirl momentje toen ze Emma ontmoette, en vroeg of ze een Spice Girl liedje mocht zingen met de ex-Spice. En je raad het al, dat mocht!

2 become 1
Lady Gaga koos het nummer ‘2 become 1′, en dat werd uiteraard gelijk gedeeld op social media. Hoe dat eruit zag én hoe het klonk zie je hieronder in de video! Nu gingen er laatst geruchten dat er een kleine Spice Girls reünie zou komen, en dat er misschien twee ex-spices niet aanwezig zouden zijn. Maar als je onderstaande video bekijkt, kan Lady Gaga misschien wel invallen..?!

View this post on Instagram

#2Become1 with @ladygaga..! ?#shenanigans #duet

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Bron: Elle UK

Lees ook: