Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katja Schuurman onherkenbaar met blonde coupe!

Katja Schuurman onherkenbaar met blonde coupe!

Katja Schuurman onherkenbaar met blonde coupe!

Wij hadden Katja Schuurman bijna niet herkend! De actrice postte eerder vandaag een foto op Instagram waarop haar grote krullenbos vervangen is door een blonde coupe.

Naast het blonde, gladgestreken haar heeft Katja ook een stevige hoeveelheid make-up op, inclusief glimmende lipgloss en een glittershirtje. Niet helemaal haar eigen stijl, met andere woorden, en in het onderschrift staat dan ook te lezen “ik kan zo een voetballer aan de haak slaan.”

Ik kan zó een voetballer aan de haak slaan 😜

A photo posted by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Het is nog niet bekend voor welk project Katja de voetbalvrouw uit zal hangen, maar duidelijk is dat ze de laatste tijd niet stil zit. Zo maakte ze een eenmalige glossy over de dood en schreef ze samen met haar vader een kinderboek, Sammie en het reuzenmysterie. Bovendien was ze afgelopen zaterdag nog te gast bij het RTL-programma Naar bed met Irene

Huwelijk

Katja overigens ook is nog steeds dolgelukkig met chek-kok Freek van Noortwijk (27). De twee zijn inmiddels verloofd, maar het huwelijk zal nog even op zich laten wachten. Katja trouwde eerder (met acteur Thijs Römer, red.) in Frankrijk en vindt de zon “erg belangrijk.”

Freek vroeg Katja in juni van dit jaar ten huwelijk, het stel is inmiddels ruim anderhalf jaar samen. Over het huwelijksaanzoek vertelde Katja eerder aan weekblad Weekend dat het haar behoorlijk verraste. “Ik had het absoluut niet zien aankomen, maar toen het aanzoek eenmaal kwam, dacht ik: Dat is leuk, wat een goed idee.”

Dank jullie voor jullie mooie duurzame kledingmerken #Goodbrandz 🍀

A photo posted by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Het leefdtijdsverschil – Katja is 41 – speelt het stel absoluut geen parten. Freek noemde Katja liefkozend “een energiek meisje” en zei dat hij zelfs moeite heeft haar bij te houden.

 

Lees ook:

 Bron: Algemeen Dagblad, Weekend, Instagram @KatjaSchuurman