Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Kate Middleton in dezelfde jurk als Paris Hilton!

Zien: Kate Middleton in dezelfde jurk als Paris Hilton!

Zien: Kate Middleton in dezelfde jurk als Paris Hilton!

Vroeger stond Paris Hilton toch vooral bekend om haar nietsverhullende outfits. Tegenwoordig is haar stijl echter heel erg veranderd. Zo veel zelfs, dat ze tegenwoordig dezelfde smaak in kleding blijkt te hebben als Kate Middleton, de Duchess of Cambridge. Beide dames werden namelijk in dezelfde jurk gespot! Bij wie vind jij de jurk het beste passen?

Paris Hilton

Paris Hilton is op het moment vooral bezig met haar carriere in de muziek en als DJ. De socialite en it-girl is inmiddels 35 jaar. Vorige week was ze aanwezig op het amfAR gala in Los Angeles en droeg ze een lange witte jurk van Self-Portrait van 320 pond.

2016-10-27 19:36:10 Paris Hilton arrives for amfAR’s Inspiration Gala Los Angeles at Milk Studios in Hollywood, California on October 27, 2016. / AFP PHOTO / Mark RALSTON

Kate Middleton

Kate Middleton, de vrouw van de Britse prins William, was gisteravond aanwezig op twee evenementen in Londen en opvallend genoeg droeg ze dezelfde jurk als Paris Hilton. Paris combineerde de jurk met witte pumps en opvallende oorbellen en een diadeem. Kate daarentegen koos voor donkerrode schoenen, een donkerrode handtas, bescheiden oorbellen en een rode broche in de vorm van een klaproos. De klaproos, de Remembrance Poppy, is in Groot Britanië het symbool voor de herdenking van alle gesneuvelde soldaten. Welke look is jouw favoriet?

The Duchess of Cambridge attending the world premiere of A Street Cat Named Bob held at Curzon Mayfair, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Thursday November 3, 2016. See PA Story ROYAL Kate. Photo credit should read: Ian West/PA Wire

Lees ook:

Zo krijg je prachtig prinsessenhaar net als Kate Middleton

Zien: Máxima gooit hoge ogen met haar luipaard-jurk

Aha! Dus daarom heeft Prins George altijd een korte broek aan!

Bron: grazia.nl