Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Justin Bieber trok gisteren vermomd door Amsterdam

Zien: Justin Bieber trok gisteren vermomd door Amsterdam

Zien: Justin Bieber trok gisteren vermomd door Amsterdam

Dat Justin Bieber in het land is, is haast niemand ontgaan. De superster deed enkele dagen geleden nog boodschappen in de Albert Heijn in Amsterdam en gisteren is hij opnieuw in onze hoofdstad gespot. Dit keer had hij zich wel vermomd, maar zijn echte fans kun je natuurlijk niet in de maling nemen. We see you, Justin!

De 22-jarige zanger had gisteren zin in een kopje koffie en trok naar The Coffee Company in de Van Woustraat in Amsterdam. En aangezien hij geen zin had in horden paparazzi, besloot Justin om zijn beste vermomming boven te halen. Hij trok naar de Jokes Feestwinkel iets verderop en kocht enkele feestartikelen zoals een bruine pruik en een dikke plaksnor. Niet echt een goede vermomming, want iets later werd hij al herkend door enkele fans. Aan een voorbijganger vraagt hij zelfs nog ‘of zijn vermomming echt lijkt’, en het meisje lijkt ja te knikken. Nou, niet echt hoor Justin!

En na zijn kopje koffie had de zanger blijkbaar zin in een partijtje voetbal. Justin werd gespot terwijl hij samen met enkele fans een balletje trapte in Amsterdam. Hoe schattig!!

De zanger zou blijkbaar ook op zoek moeten naar een nieuwe telefoon, want hij smeet gisteren zijn oude exemplaar stuk in een golfclub in Naarden. Het personeel kreeg een telefoontje met de vraag of ze iets konden regelen voor een internationale ster en 15 minuten kwam Bieber de club binnengewandeld. En je zou nu eenmaal geen superster zijn als je zou golfen in je gewone kleding. “Hij heeft hier in onze shop golfkleding gekocht en is nadat hij zich had omgekleed de baan op gegaan,” zei een medewerker van de club. En omdat het spelletje golf niet helemaal verliep zoals Justin wilde, hij kon niet winnen, smeet hij uit frustratie zijn mobieltje in het water.

Lees ook:

Bron: RTL/Metronieuws