Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Janet Jackson met babybuik!

Zien: Janet Jackson met babybuik!

Zien: Janet Jackson met babybuik!

De zwangere Janet Jackson is met een kleine doch aanwezige babybuik gespot! In Londen werd de zangeres op de gevoelige plaat vastgelegd, tijdens een shopsessie in de Engelse hoofdstad.

Rugklachten
De 50-jarige Janet, die voor het eerst in verwachting is, werd in Londen gespot bij de winkel Back to Action. Dit is een winkel die gespecialiseerd is in rugklachten, en aangezien rugpijn een veelvoorkomende zwangerschapskwaal is, is het niet ondenkbaar dat Janet aan die winkel een bezoekje wilde brengen.

Complicaties
Niet heel lang terug werd bekend dat Janet kampte met een aantal klachten en een stapje terug moest doen. De dokter schreef haar voor iets rustiger aan te doen, zodat ze zichzelf niet voorbij zou lopen en genoeg rust zou gunnen. Een bron vertelde aan E News: “Janet is zich bewust van complicaties tijdens de zwangerschap. Het gaat verder goed met haar en ze moet rust houden tot de baby komt.”

In mei brachten Janet en haar echtgenoot Wissam Al Mana (41) naar buiten dat ze hun eerste kindje samen verwachten. Wil je de foto’s van Janet’s babybuik zien? Dat kan hier!

https://www.instagram.com/p/BD_P6Wuq-ph/?taken-by=janetjackson&hl=en

 

Bron: Telegraaf, E News, Toofab.com

Lees ook: