Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Dit is de trouwjurk die Patricia Paay koos in ‘Say Yes to the Dress’

Zien: Dit is de trouwjurk die Patricia Paay koos in ‘Say Yes to the Dress’

Zien: Dit is de trouwjurk die Patricia Paay koos in ‘Say Yes to the Dress’

Eerder deze maand werd bekend dat Patricia Paay (67) stiekem is getrouwd met haar nieuwe liefde, Robbert Hinfelaar. La Paay liet al weten dat ze haar trouwjurk zou kiezen in het TLC-programma Say Yes to the Dress en gisteravond werd de aflevering dan eindelijk uitgezonden.

Onder toeziend oog van Randy Fenoli koos Patricia uiteindelijk voor een crèmekleurige jurk in zeemeerminmodel, vol glimmers, glitters en met een grote tule rok. Randy roemde Patricia’s uitbundige smaak. Eén van de eerste jurken, volgens Randy voor veel andere bruiden too much, werd door Patricia afgedaan als niet uitbundig genoeg. “Eens een showgirl, altijd een showgirl,” lachte Randy.

“minder trouwjurk, meer glamour,” aldus patricia

 

copyright: TLC Benelux Say Yes to the Dress

Een paar weken geleden plaatste dochter Christina nog een foto van het bruidspaar op Instagram. Op de foto is het bruidspaar te zien en Christina zelf, die de trouwverklaringen tekent.

…and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me. 💍

A photo posted by S A D G R L 😢 (@katinkacoorie) on

Wil jij de aflevering zelf bekijken? De herhaling wordt straks uitgezonden, om 10.10. Verder zendt TLC zaterdag om 17.30 en volgende week dinsdag om 16.40 nog herhalingen uit.

 

Lees ook: